Om inredningshuset

Med känsla för offentliga miljöer

Ergonomiska kontorsmiljöer. En härlig lounge. Ett lugnt väntrum. En välkomnande reception. En trivsam matsal. Ett modernt konferensrum eller ett väl fungerande hemmakontor. Oavsett vad du behöver hjälper vi dig hela vägen från idé till verklighet. På Inredningshuset har vi lång erfarenhet av att skapa rätt känsla för offentliga miljöer.

I vårt 1800 kvadratmeter stora showroom på Tegelvägen 18 i Sundsvall finns möbelutställningar och lokal konst. Kom in, ta en kaffe och bli inspirerad av det senaste inom offentliga miljöer. Här kan du bland annat titta på och provsitta kontors- och konferensmöbler, känna på gardintyger och träffa våra kunniga medarbetare.

Vi jobbar med fokus på Västernorrland. Våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap gällande möbler, ergonomi, funktion, belysning och textilier – det gör oss till en trygg och långsiktigt stabil samarbetspartner.

Inredningshuset är bland annat återförsäljare för Kinnarps AB, med Sveriges största sortiment av kontorsmöbler. Vi har även möbler och övrigt från de flesta välkända varumärken inom inredning för offentlig miljö.

Gardinmästarna – vår syateljé – är unik i Mellannorrland. Här finns inga standarder utan allt sys efter beställning. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på att få hög kvalitet.